Головна  →  Новини  →  7 квітня 2016

Віталій Кличко перевірив виконання робіт з ремонту дорожнього покриття по вул.Васильківській

Віталій Кличко перевірив виконання робіт з ремонту дорожнього покриття по вул.Васильківській

06 квітня під час об’їзду столиці мер Києва Віталій Кличко проінспектував хід виконання робіт з ремонту дорожнього покриття по вул. Васильківській у Голосіївському районі, яка востаннє суттєво ремонтувалась у 1987 році.

Голова КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв розповів, що капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Васильківській планується завершити до вересня поточного року. За його словами, вже проведені роботи з укладання дощової та побутової каналізації також буде покладене тришарове асфальтне покриття до Амурської площі. Він зауважив, що мова йде не лише про ремонт дорожнього покриття – 35 тис. кв метрів, а і 9,7 тис. кв метрів тротуарів. «Всі роботи відповідають європейським стандартам. Гарантія на реконструкцію та капітальний ремонт 5 років», – сказав голова «Київавтодору».

Також під час об’їзду Віталій Кличко доручив головам районів сформувати список тих ділянок доріг міста, де необхідно провести ямковий ремонт чи ремонт бордюрів та щомісячно надавати його до «Київавтодору», який відповідно має надавати інформацію про терміни ліквідації цих проблем.

Мер Києва зауважив, що «Київавтодор» має належним чином проінформувати мешканців столиці про заплановані капітальні ремонти доріг та вказати точні терміни початку та закінчення робіт, наприклад, через біг-борди. Окремо необхідно інформувати автомобілістів про шляхи об’їздів вулиць, на яких відбувається ремонт.

Столичний голова також наголосив, що наведення порядку потребують і підземні переходи та доручив головам районів поставити перед компаніями, які за інвестиційними договорами орендують переходи, питання щодо приведення в належний стан цих переходів протягом двох тижнів.

 За інформацією https://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю