Головна  →  Новини  →  13 липня 2015

Голосіївський район взяв участь у загальноміському заході до Всеукраїнського Дня родини

Голосіївський район взяв участь у загальноміському заході до Всеукраїнського Дня родини

10 липня 2015 року в Маріїнському парку (сцена “Ракушка”) за участю Київського міського голови Віталія Кличка відбувся загальноміський захід з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня родини.

Під час заходу відбулося нагородження переможців міського конкурсу “Сім’я року - 2014”, одиноких батьків та матерів, які самі виховують дітей, сімей-ювілярів, які прожили у шлюбі 50 і більше років.

Фізкультурно-оздоровчим центром “Централізована система дитячо-юнацьких спортивних клубів за місцем проживання ”Голосієво” було проведено спортивні показові виступи з карате-до, айкідо та рукопашного бою (СК "Гермес").

Також, майстернею дитячих свят «Tip Top» для наймолодших учасників та відвідувачів заходу було організовано анімаційне шоу.

Зусиллями студії прикладного мистецтва “Берегиня”, бібліотекою імені Н. Забіли для дітей та Центральною районною бібліотекою імені М.О. Некрасова Централізованої бібліотечної системи Голосіївського району міста Києва провено майстер-класи за напрямками роботи: в’язання спицями та гачком, вишивання нитками сорочок і рушників, плетіння макраме, вишивка атласними стрічками та бісером картин, бісероплетіння.

Загалом, кияни та гості столиці змогли культурно збагатитись та приємно провести вільний час.

Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до реалізації вищевизначеного заходу. 

За інформацією відділу у справах

сімї, молоді та спорту Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю