Головна  →  Новини  →  9 червня 2015

Відбулось чергове засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів по обранню громадської ради при Голосіївській РДА

09 червня відбулось чергове засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів по обранню Громадської ради при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації. Під час засідання членами ініціативної групи було підведено підсумки прийому документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Голосіївській райдержадміністрації на 2015-2017 рр.

 

Так, до Голосіївської райдержадміністрації надійшло 26 заяв від представників інститутів громадянського суспільства. Спільним рішенням учасників засідання усіх делегатів було допущено до участі в установчих зборах.

Нагадаємо, що на попередньому засіданні ініціативної  групи було вирішено провести Установчі збори по обранню Громадської ради при Голосіївській РДА на 2015-2017 рр. 24 червня, о 15.00 у великій залі Голосіївської райдержадміністрації (просп. 40-річчя Жовтня, 42, 3-й поверх). Початок реєстрації: о 14.00 (делегатам необхідно особисто прийти на установчі збори, оскільки членство у Громадській раді є індивідуальним, а також при собі мати документ, що засвідчує особу, а саме: паспорт громадянина України, посвідчення водія чи військовий квиток).

Звертаємо Вашу увагу, що після 15.00 делегати до участі в установчих зборах не допускаються!

Телефон для довідок: 281-66-37

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю