Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

У Голосіївському районі стартувала міжнародна велогонка Race Horison Park

29 травня 2015 року у Голосіївському районі міста Києва стартувала міжнародна велогонка Race Horison Park, проведення якої відбудеться з 29 по 31 травня 2015 року з рамках урочистостей з нагоди Дня Києва та Дня Столиці.

Хоча незначні опади змусили організаторів внести зміни у формат урочистого відкриття змагань, проте ніщо не змогло зупинити спортивного азарту та волі до перемоги учасників, а присутнім насолодитись побаченим.

За традицією, право відкрити міжнародну велогонку Race Horison Park надано кращим представникам спортивної еліти та представникам влади вищої ланки України, серед яких: заступник Міністра молоді та спорту України – керівник апарату Даневич М.В., заступник директора  – начальник управління сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації – Трофимов О.С. та інші.

Після церемонії відкриття велогонки відбувся яскравий та захоплюючий флеш-моб. Так, у небо полетіло понад 500 повітряних кульок. Родзинкою заходу стали білі голуби, які стали символом миру, злагоди та благополуччя Української держави загалом!

Щодо учасників, то спортсмени з різних країн світу відправилися виборювати перемогу на трасі змагань, яка завдяки організаторам є часом складною та небезпечною. Проте, без сумніву, кожен учасник зможе продемонструвати свої навички.

За інформацією відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю