Головна  →  Новини  →  26 березня 2015

Відбулось засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень

24 березня 2015 року під керівництвом радника т.в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Євгена Авраменка відбулось спільне засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень та робочої групи по вивченню питання використання землі суб’єктами господарювання, стану сплати податку на землю на території Голосіївського району м.Києва.

У засіданні взяли участь начальник фінансового управління Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Кожевникова О.В., начальник відділу місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів управління оподаткування юридичних осіб ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві І. Кучерявий, начальник управління - начальник відділу погашення заборгованостей управління погашення заборгованостей ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві В. Кіндрась Я.І., начальник управління Пенсійного Фонду України у Голосіївському районі м. Києва І. Задерейко, начальник відділу землеустрою Голосіївського району управління землеустрою Департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київради (КМДА) Тільс О.О. та студентська молодь, яка бере участь у  «Тижні молодіжного самоврядування» в Голосіївській райдержадміністрації.

На засідання були запрошені керівники підприємств-боржників по платежах до бюджету міста Києва на території Голосіївського району на загальну суму боргу 83925,0 тис грн (в тому числі до місцевого бюджету – 6083,1 тис грн) та зі сплати внесків та відшкодування пільгових пенсій до Пенсійного фонду України на загальну суму боргу 3138,1 тис грн.

В ході наради відбулось обговорення інформації про стан заборгованості по платежах до бюджету та Пенсійного фонду, а також були заслухані керівники підприємств-боржників, надані відповідні доручення та напрацьовані заходи по зменшенню заборгованості. 

За інформацією фінансового управління Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю