Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Галина Герега долучилася до благоустрою Ботанічного саду

20 квітня 2013 року
     Секретаріат Київської міської ради на чолі з заступником міського голови - секретарем Київради Галиною Герегою взяв участь у II Великій київській толоці, яка відбулася 20 квітня. Працівники Київради наводили лад у Ботанічному саду ім. О.В. Фоміна неподалік станції  метро «Університет». 200 працівників секретаріату та ще 100 робітників Ботанічного саду прибирали пожовкле листя, садили дерева, перекопували ґрунт та допомагали у встановленні системи поливу.

      Галина Герега вважає символічним, що велика загальноміська толока проводиться у День довкілля України. «Це чудовий привід розпочати масштабне прибирання в усіх куточках нашого міста. Ми дуже раді, що до цієї акції долучилися зірки естради та кіно, громадські організації, тисячі киян. Чудово, що ми змогли об’єднати зусилля комунальних служб, підприємств і організацій міста та всіх небайдужих мешканців задля поновлення благоустрою і озеленення міста».

     «Секретаріат Київради не залишився осторонь цієї акції. Ми прийшли до улюбленого куточка багатьох киян – Ботанічного саду, щоб показати, що на благо нашого міста ми готові працювати не лише в кабінетах, а й з лопатами та мітлами у руках. Сподіваюся, наш приклад надихне всіх киян, небайдужих до долі свого міста», - додала вона.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]