Головна  →  Новини  →  13 листопада 2018

Увага! 14 листопада очікується погіршення погодних умов: мокрий сніг та ожеледиця

Увага! 14 листопада очікується погіршення погодних умов: мокрий сніг та ожеледиця

Вдень 14 листопада очікується погіршення погодних умов: сніг із дощем, слабке налипання мокрого снігу та ожеледь, на дорогах – ожеледиця. Про це попередили в Українському гідрометцентрі.

Варто зазначити, що очікуються незначні ускладнення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць (1 рівень загрози «зелений»).

На завтра синоптики також прогнозують хмарність із проясненнями, вітер південно-східний, 5–10 м/с, температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

15–16 листопада у столиці також хмарно із проясненнями, на дорогах місцями ожеледиця, уночі у четвер невеликий мокрий сніг.

З огляду на прогноз Українського гідрометцентру КК «Київавтодор» нагадує водіям про необхідність своєчасної заміни літньої гуми на зимову, аби убезпечити себе та інших учасників дорожнього руху від неприємностей на дорозі.

Окрім того, комунальна корпорація звертається до киян із проханням на цей період за можливості не користуватися власним авто, а віддати перевагу громадському транспорту.

Також водіїв закликають бути уважними та не залишати свої автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

 

За інформацією http://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю