Головна  →  Новини  →  8 листопада 2018

Відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти району

      7 листопада 2018 року начальник управління освіти Галина Полоторак  провела  планову нараду директорів закладів загальної середньої освіти Голосіївського району.

    Під час наради були обговорені актуальні питання організації освітнього процесу, зокрема: про створення безпечного середовища та умов перебування учасників освітнього процесу в закладах освіти, організацію харчування учнів, особливості оцінювання навчальних досягнень учнів в умовах нової української школи, закріплення територій обслуговування за закладами освіти, особливості проведення районних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсу "Учитель року - 2019".  

    Також в рамках наради було оголошено підсумки проведення районних змагань "Снайпер столиці" та відзначено участь команди освітян Голосіївського району, яка виборола перше місце з шахів, у міських змаганнях "Здоровий киянин". 

    На завершення наради працівники управління освіти провели навчання і практичні заняття з директорами щодо виконання нової Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 25.06. 2018  року № 676.

За інформацією управління освіти Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю