Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2018

20 жовтня в Голосієві безкоштовно обстежуватимуть жінок

З  метою активізації діяльності із запобігання виникненню і поширенню захворювань на рак молочної залози, привернення уваги суспільства до цієї проблеми 20 жовтня в Україні  встановлено Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози (Указ Президента України від 17 січня 2005 р. № 42/2005).

Рожева стрічка – інтернаціональний символ, який використовується організаціями та приватними особами, які підтримують програму боротьби проти раку молочної залози. Вперше вона була введена «Організацією боротьби із раком молочної залози ім. С’юзан Г. Комен». У 1991 році члени організації роздавали рожеві стрічки всім учасникам «Пробігу за зцілення». Рожевий колір символізує  життя, красу та здоров’я, все те, що протилежне раку.

До уваги мешканців Голосіївського району! 

20.10.2018 з 09:00 до 14:00  в рамках відзначення Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози, всі бажаючі зможуть отримати консультацію лікаря-онколога, УЗД молочних залоз за направленням лікаря-онколога в КНП «КДЦ» Голосіївського району м.Києва за адресами: проспект Голосіївський, 59-А та вулиця Якубовського, 6.

Відділ охорони здоров’я Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю