Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2018

В районі обговорили питання соціального захисту медичних працівників

08 жовтня 2018 року о 14.00 в актовій залі комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Голосіївського району м.Києва (вул. Голосіївська, 53) відбулась зустріч-конференція «Організаційні питання сімейної медицини» за участю  представників Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я.

Ініціатором зустрічі виступила Голова Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я Канаровська Лариса В’ячеславівна. Вона назвала головні проблеми, на які повинні звернути увагу голови районних профспілкових об’єднань та первинних профспілкових організацій. Перш за все це - соціальний захист медичних працівників в умовах запровадження нової системи фінансування закладів первинної допомоги.

Начальник відділу охорони здоров’я Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Довгань Олена Іванівна відмітила важливість та актуальність даної теми і зазначила про доцільність прийняття міської цільової програми місцевих стимулів для медичних працівників.

Також до слова були запрошені: заступник Голови Ради, завідувач відділу з правових питань Кубанський Сергій Анатолійович, завідувач відділу з соціально-економічних питань Левицький Віталій Олегович, завідувач відділу охорони праці Мартинюк Анжела Олександрівна та голова об’єднання первинних профспілкових організацій установ охорони здоров’я Голосіївського району м.Києва Полкопіна Лариса Степанівна.

На зустрічі були присутні представники відділу охорони здоров’я Голосіївської РДА, керівники центрів ПМСД та КДЦ Голосіївського району, сімейні лікарі, терапевти, педіатри, а також економісти і бухгалтери КНП ЦПМСД району.

Зустріч відвідала депутат Київської міської ради, член Постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту Кочур Марина Анатоліївна та помічники інших депутатів Київської міської ради.

За інформацією відділу охорони здоров’я Голосіївської РДА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю