КМДА Київська міська державна адміністрація


2 жовтня 2018

У Центрі активного довголіття відбулися заходи до Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана

У Центрі активного довголіття відбулися заходи до Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана

В Україні щорічно, відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004, 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку і День Ветерана.

Саме цього дня в приміщенні Центру активного довголіття Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голосіївського району м. Києва за підтримки заступника міського голови - секретаря Київської міської ради Володимира Прокопіва відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана на тему: «Сивина на скронях – мудрість у очах», який відвідали громадяни похилого віку, ветерани війни, представники громадських організацій ветеранів (фотогалерея).

Зі словами вдячності до представників старшого покоління звернувся заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Прокопів, який зауважив, що цей день є символом єдності і спадкоємності поколінь – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

До вітань також приєдналась начальник Управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Ахмадова Н.О. Вона побажала всім присутнім міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє!

Ви, люди старшого покоління, – джерело народної мудрості, і Ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

Дорогі наші ветерани та мешканці старшого покоління! У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Бажаю вам міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями. Нехай близькі люди завжди оточують вас турботою і теплом!

Душевну атмосферу та гарний настрій на святі створив народний аматорський колектив «Зоряниця». По закінченню заходу всі присутні отримали подарункові набори.

 

Довідково:

Голосіївською районною державною адміністрацією, виконуючи державну політику з питань здорового та активного довголіття населення. Було прийнято рішення про створення Центру активного довголіття.

Відкриття відбулось 07.09.2018 року.

Згідно Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2018-2020 роки за рахунок бюджетних коштів, передбачених на 2018 рік, в приміщенні Центру за адресою: вул. Васильківська, 27 корпус 1 було проведено капітальний ремонт.

Основними напрямами роботи Центру є:

-  залучення громадян Голосіївського району, переселених осіб, учасників АТО та їх сімей вікової категорії 50+ до суспільно-корисної, професіональної діяльності, здорового способу життя;

-  створення сприятливих умов для відвідувачів Центру, проведення семінарів, тренінгів, у тому числі з сучасних методів самонавчання, саморегуляції, основ підприємництва, новітніх технологій;

-  надання юридичного консультування, психологічної допомоги;

-  проведення заходів присвячених державним святам та пам’ятним датам;

- співпраця з громадськими організаціями.

В Центрі працюють студія комп’ютерної грамоти, української та англійської мов. До послуг відвідувачів зал лікувально-профілактичної фізкультури, масажний кабінет, зал для занять хореографією, майстерня з прикладного мистецтва, вокальна студія тощо.

Веб-адреса сайту: tcso.gov.ua.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.