Головна  →  Новини  →  27 вересня 2018

Відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації під керівництвом Олександра Настасенка

Відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації під керівництвом Олександра Настасенка

Сьогодні, 27 вересня, під керівництвом виконувача обов’язків голови району Олександра Настасенка відбулось засідання колегії Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення, Громадської ради тощо.

Під час засідання начальник управління житлово-комунального господарства району Лариса Мостова доповіла про підготовку районного житлово-комунального господарства до осінньо-зимового періоду 2018/2019 років. Так, станом на 25.09.2018 забезпечено 100% обстеження житлових будинків та отримано акти готовності на 936 будинків із запланованих 1111, що становить 85% (серед яких на житлові будинки комунальної власності отримано 100% актів готовності). Також на всі об’єкти соціальної сфери (заклади освіти, здоров’я, культури), підпорядковані профільним районним управлінням, отримано 100% актів готовності до опалювального періоду 2018-2019 років (розширена доповідь).

Про підготовку житлово-комунального господарства, яке знаходиться на обслуговуванні та утриманні КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва» до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років доповіла керівник підприємства Наталія Латанюк.

Так, станом на 27.09.2018 рокувиконано 100% заходів, передбачених підготовкою будинків до осінньо-зимової експлуатації 2018-2019 років, та отримано акти готовності 100 %житлових будинків комунальної власності.

Також житлово-експлуатаційні дільниці підприємства забезпечені необхідним шансовим інструментом для роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, а працівники підприємства робочих професій на 100% забезпечені зимовим спеціалізованим одягом і взуттям (розширена доповідь).

Про підготовку шляхового господарства до осінньо-зимового періоду доповіли керівник «Шляхово-експлуатаційного управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Голосіївського району» КПК «Київавтодор» Віталій Гончаров та головний інженер «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них «Магістраль» КПК «Київавтодор» Володимир Ярошевський (переглянути доповідь).

Під час колегії представники громадськості мали змогу поставити питання доповідачам та оперативно отримати відповіді на питання.

 

На завершення засідання Олександр Григорович надав доручення відповідальним особам прискорити всі підготовчі роботи, аби початок опалювального сезону та перші снігопади комунальне господарство району зустріло у всеозброєнні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю