КМДА Київська міська державна адміністрація


24 вересня 2018

Відбувся загальноміський соціокультурний захід «Юнь Києва запрошує»

22 вересня 2018 року Голосіївський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді прийняв участь у проведенні загальноміського соціокультурного заходу «Юнь Києва запрошує», яке проходило під гаслом – «Дружня родина – кожній дитині» в Маріїнському парку культури та відпочинку.

 

Фахівцями презентовано діяльність та послуги Центру, проведено акцію за здоровий спосіб життя «Міняю цигарку на цукерку», а також маленькі відвідувачі мали змогу долучитися до створення спільної роботи з «Самчиківського народного розпису».

Бібліотека сімейного читання № 152 та Бібліотека ім. Наталі Забіли для дітей ЦБС Голосіївського району м. Києва провели серію майстер-класів для гостей свята з паперопластики «Голуби миру. Наші діти – є квіти!» та виготовлення ляльки-мотанки «Янголятко. Оберіг сімейного затишку». Народний театр-студії ляльок «Казкарик» під керівництвом Малинського Володимира Петровича презентував вуличні вистави «Танець каченят» та «Факір невдаха». Учасники заходу ознайомились з матеріальною частиною озброєння зразків стрілецької зброї (АК-74) від представників 101 – шої окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України та переглянули показові виступи секцій: карате-до, тхеквондо, айкідо, боротьби з самбо та таїландського боксу представлених вихованцями Фізкультурно оздоровчого центру «Голосієво».

Медичні працівники «Клініки, Дружня до молоді» міста Києва Голосіївського районну надали безкоштовну медично-просвітницьку консультацію всім бажаючим присутнім на святі.

За інформацією Голосіївський районний в місті Києві

центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.