Головна  →  Новини  →  27 серпня 2018

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

27 серпня під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації за участю депутатів Київради, керівників територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

В рамках Колегії начальник управління освіти Голосіївської РДА Галина Полторак провела серпневу конференцію педагогічних працівників на тему: «Підсумки роботи за 2017-2018 навчальний рік та визначення стратегічних напрямів впровадження Нової Української школи  у 2018-2019 навчальному році» (повна версія доповіді).

Відеоролик про підготовку освітян Голосіївського району до Нової Української школи можна переглянути в мережі Фейсбук.

Також під час засідання колегії за внесок у розвиток галузі та значні здобутки було відзначено освітян Голосіїва, які не один рік працюють на благо дітей та юнацтва району. У свою чергу, освітяни подякували керівництву району та управління освіти за проведену роботу з підготовки закладів до нового навчального року та небайдужість до проблем галузі загалом.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю