Головна  →  Новини  →  17 серпня 2018

Долучайтесь до акції з ліквідації реклами інтернет-адрес з продажу наркотичних засобів

Проведення громадської акції з масової ліквідації реклами інтернет-адрес з продажу наркотичних засобів, що розташовані на будівлях та в публічних місцях Голосіївського району Києва.

17 серпня о 18:00 біля пам’ятника М.Рильському (у Голосіївському парку культури та відпочинку ім.М.Рильського) розпочнеться акція із ліквідації реклами інтернет-адрес з продажу наркотичних засобів.

Під час акції в форматі квесту команди волонтерів озброяться фарбою і зафарбують смертельну рекламу наркотичних речовин, яка розміщена на будівлях району. Рух за життя без наркотиків, за здоровий спосіб життя об’єднає всіх небайдужих і просуватиметься до інших районів, охоплюючи все місто подібними акціями.

До участі у заході долучаться відомі громадські діячі: Слава Займак (український художник ), Олеся Тарасенко (засновник LuckyUkraine), Георгій Зантарая (Чемпіон Світу з дзюдо)

До участі в акції запрошуються громадські організації, молодіжні об’єднання, активні мешканці району, представники ЗМІ та всі, кому не байдужа проблема смертності молоді від наркотиків.

Організатори: ГО «ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ», ВБО «Конвіктус-Україна», ГО «БРАТТЯ», Клініка Доктора Долінського DDC, Smart Medical Center, L’Kafa за підтримки Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації. 

Контактна особа: Організатор-засновник ГО «ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ» Володимир Курач, тел.: 0730480047, e-mail: [email protected].

 

Київ захопила епідемія наркоманії серед підлітків та молоді, все частіше до швидкої допомоги потрапляють школярі та студенти через передозування спайсами. Практично в кожному дворі міста на домах, гаражах та інших будівлях зустрічається реклама наркотиків у вигляді інтернет-адрес. Дуже часто така реклама трапляється на шляху до шкіл та навчальних закладів, і не контролюється ні якими службами. Кожен старшокласник знає про наркотики і має знайомих, які вживають солі, спайси, закладки, картелі, амфетаміни, марки тощо. Сучасні наркотики викликають швидке звикання після першого вживання, хвороба прогресує, призводить до летальних наслідків. Вже після декількох місяців вживання людина стає фактично інвалідом, здатним існувати лише за рахунок суспільства.

За даними департаменту з протидії наркозлочинності Києва обласного главку Нацполіцїі стверджують, що наркотики до міста проникають в звідусіль, різних міст , де такий нелегальний бізнес процвітає вже давно. До столиці психотропні препарати потрапляють великими партіями і різноманіття синтетичних наркотиків дуже велике.

Для проведення акції «Намалюй ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ» не випадково обрано Голосіївський район м.Києва. Територія району розмальована рекламою наркотиків і щодня зустрічаються підлітки під впливом психотропів. Знищити рекламу можливо тільки за умови активізації громадськості та мешканців району, які спільними зусиллями протистоятимуть поширенню реклами та масовому знищенню підростаючого покоління.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю