Головна  →  Новини  →  13 серпня 2018

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Сьогодні, 13 серпня, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних служб району.

Під час наради начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївської РДА доповіла присутнім про стан підготовки районних заходів до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

Так, 23 серпня біля будівлі Голосіївської райдержадміністрації відбудеться церемонія підняття Державного Прапора України «Величне свято гідного народу» за участю керівництва району, почесних гостей та представників громади.

Цього ж дня, з 15:00 у Голосіївському парку культури і відпочинку ім.М.Рильського запланована велика районна святкова програма до Дня незалежності України «Україна є! Україна завжди буде!» (детальна інформація про заходи).

Також під час наради обговорювалась різні питання життєдіяльності району: Громадський бюджет, підготовка закладів освіти до нового навчального року, благоустрій, функціонування шляхового господарства тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю