Головна  →  Новини  →  20 липня 2018

Традиційний міні-ярмарок вакансій провели для незайнятого населення району

Вже традиційно в Голосіївській районній філії КМЦЗ проходять міні-ярмарки вакансій на замовлення Окремої комендатури охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України (В/Ч 1498), мета яких – працевлаштування на військову службу за контрактом. Цього разу в міні-ярмарку вакансій, який відбулася 19 липня, взяли участь 17 осіб з числа безробітних.

Представник роботодавця Баношенко Євгеній Олександрович надав інформацію щодо укомплектування актуальних вакансій по Києву та по всій Україні з урахуванням побажань претендентів, про рівень оплати праці, заохочувальні та компенсаційні виплати, часткову оплату житла, можливості поєднувати військову службу з навчанням у ВНЗ, а також про проведення професійно-психологічного відбору, спецперевірки.

Євгеній Олександрович підкреслив, що з 2008 року трудові відносини укладаються виключно на контрактній основі.

Кожного претендента, який зацікавився пропозиціями, булозапрошено безпосередньо відвідати Окремий регіональний центр комплектування адміністрації Державної прикордонної служби України, для ознайомлення з роботою,  подальшої співбесіди та проходження медкомісії.

Наприкінці зустрічі Баношенко Є.О. висловив подяку спеціалістам Голосіївської районної філії КМЦЗ за організацію заходу, відзначивши зручність його проведення та виразивши надію на подальшу співпрацю.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю