Головна  →  Новини  →  19 червня 2018

В райдержадміністрації обговорили питання забезпечення своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень

Сьогодні, 19 червня 2018 року, в приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації під головуванням керівника району Наталії Бондар відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень.

У засіданні комісії взяли участь начальник фінансового управління Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації О. Кожевникова,  головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного Фонду України в м. Києві В. Пирч, начальник відділу управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Н. Карасевич та інші.

На засідання були запрошені керівники підприємств, які мають заборгованість по платежах до бюджету міста Києва на території Голосіївського району на загальну суму боргу 3834,1 тис. грн (в тому числі по платі за землю – на суму 1951,8 тис. грн) та зі сплати внесків до Пенсійного фонду України на загальну суму боргу 528,0 тис. грн.

В ході наради відбулось обговорення інформації про стан заборгованості по платежах до бюджету та Пенсійного фонду, надані відповідні доручення та напрацьовані заходи по зменшенню заборгованості.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю