КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2018

Голосіївських дітлахів привітали з Днем захисту дітей

Голосіївських дітлахів привітали з  Днем захисту дітей

01 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Свято, яке нагадує суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали відповідальними  батьками.

З цієї нагоди Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація організувала для  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають на обліку, як такі, що опинились в складних життєвих обставинах, серед яких були  майбутні першокласники,  справжнє свято в приміщенні Київського планетарію. (ФОТОЗВІТ)

Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Бондар привітала дітей та дорослих зі святом, побажала маленьким голосіївцям міцного здоров’я, добра,  радості, щасливого дитинства, розуміння з боку дорослих та сяючих посмішок! 

Разом з директором компанії по перевезенню та доставці вантажу «Нічний Експрес» Владиславом Раєвським  голова району вручила майбутнім першокласникам подарунки у вигляді рюкзаків та шкільного приладдя.

Учасники заходу мали можливість не просто відпочити й подивитись цікавий пізнавальний фільм, а й отримати гарні подарунки на згадку про це свято.  

Свято відбулось за сприяня ТОВ«ЄвроХауз»,  компанії по перевезенню та доставці вантажу «Нічний Експрес, Товариства "Знання", Київського планетарію.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.