Головна  →  Новини  →  31 травня 2018

На виставці «Зроблено в Києві» свою продукцію презентують 300 столичних виробників

Виставка відбудеться 5 червня у Міжнародному виставковому центрі. Про це повідомив в ході прес-конференції в «Укрінформі» директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук:

‒ Вже втретє ми збираємо столичних товаровиробників. Цьогорічний захід буде наймасштабнішим, експозиційна площа зросла вдвічі. Починали ми з 71 учасника, цього року на 3,5 тис. кв. м ми розмістили понад 300 столичних підприємств різних галузей та науково-дослідницьких організацій.

За його словами, протягом І кварталу цього року експорт товарів столичних виробників до країн ЄС становив 932 млн дол. – тобто, зріс на 13,7% за рік.

Під час заходу планується презентувати каталог «Експортери міста Києва» (https://ispn.kievcity.gov.ua/HelpInfo), провести виставки «CIFIT-China International Fair for Investment & Trade», круглий стіл «Експортний потенціал міста Києва: реалії та нові можливості» та коопераційна сесія тощо.

Організатор прес-конференції: Департамент суспільних комунікацій КМДА, Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА, Рада директорів промислових підприємств, установ та організацій міста Києва.

Деталі – за посиланням.

Файл документа: 645.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю