Головна  →  Новини  →  22 травня 2018

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

21 травня під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської РДА, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

Про підсумки проведення опалювального сезону 2017/2018 року доповіла керівник управління житлово-комунального господарства райдержадміністрації Лариса Мостова. Так, підключення житлових будинків незалежно від форми власності до джерел теплопостачання було розпочато з 17.10.2017. Подача тепла у житлові будинки проводилася поетапно, протягом 10 днів. Проблем зі сторони житлово-експлуатаційних дільниць при підключені житлових будинків до джерел теплопостачання не виникало. Детальну інформацію можна переглянути у розширеній доповіді.

Начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини РДА Інна Сінкевич поінформувала присутніх про організацію та підготовку проведення загальнорайонних заходів до Дня столиці та Дня Києва. Так, у рамках відзначення заплановано широкий діапазон святкових культурно-мистецьких та масово-розважальних заходів в установах, закладах та організаціях району, а також у місцях масового відпочинку населення. Районні святкування вже розпочались 19 травня, а головне районне дійство – велика святкова програма «Величальна Києву!» відбудеться 25 травня в Голосіївському парку культури і відпочинку ім.М.Рильського (переглянути повний перелік заходів).

На завершення засідання колегії Наталія Володимирівна порушила питання, які стосуються поточного забезпечення життєдіяльності району: аналіз виконавської дисципліни та виконання звернень, що надійшли до райдержадміністрації через «гарячу телефонну лінію» 1551, виконання програми соціально-економічного розвитку району, підготовка до проведення у столиці фіналу Ліги чемпіонів УЄФА тощо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю