Головна  →  Оголошення  →  10 травня 2018

Розпочато збір пропозицій щодо покращення дорожньої інфраструктури мікрорайонів «Корчувате», «Мишоловка», «Самбурки», «Лиса гора»

Комунальне підприємство «Центр організації дорожнього руху» презентувало Територіальну програму вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху (ознайомитись з програмою).

В рамках Програми Голосіївський район столиці було розділено на 4 умовні зони, які одна за одною будуть досліджуватись та розглядатись шлях поліпшення дорожньої інфраструктури кожної зони.

У березні-квітні 2018 року тривало обговорення та напрацювання пропозицій щодо покращення дорожньої інфраструктури  4 зони під умовною назвою "Конча-Заспа". 

На сьогоднішній день опрацьовуватиметься транспортний сектор під умовною назвою «Корчуватський», куди увійшли наступні мікрорайни: "Корчувате", "Лиса гора", Самбурки", "Мишоловка".

Звертаємось до мешканців вулиць, які входять до складу зазначеної зони, з проханням надати свої пропозиції щодо поліпшення рівня організації та безпеки дорожнього руху і міської мобільності (потреба у переходах, тротуарах, світлофорах, облаштування зон для паркування).

17 травня 2018 року о 10.00 у 415 каб. Голосіївської райдержадміністрації (проспект Голосіївський, 42) відбудеться нарада за участю профільних комунальних підприємств, спеціалістів з дорожнього руху та мешканців району, які матимуть змогу висловити свої пропозиції та побажання щодо подальшого розвитку дорожньо-транспортної мережі мікрорайону.

Запрошуємо  ініціативних голосіївців до участі у нараді.

Свої пропозиції щодо покращення дорожньої інфраструктури мікрорайонів «Корчувате», «Мишоловка», «Самбурки», «Лиса гора» можна надсилати у письмовому вигляді на поштову адресу: 03039, просп.Голосіївський, 42, або на електронну адресу [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю