Головна  →  Новини  →  23 квітня 2018

Голосіївські толоки до Дня довкілля були плідними!

Голосіївські толоки до Дня довкілля були плідними!

Цієї суботи у Голосієві відбулось майже 30 толок у різних куточках району. Голосіївські активісти, яким небайдужий стан довкілля, цього мали змогу допомогти комунальним службам району зробити район чистішим, красивішим та зеленішим. За планом, цього дня висаджувались дерева та кущі, прибирались зелені ділянки та безгосподарчі території, фарбувались лави, майданчики та огородження, встановлювались паркани, упорядковувались клумби.

Долучились до прибирання району і працівники Голосіївської райдержадміністрації, які разом з представниками органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Теремки-I» прибирали територію урочища «Теремки» (ФОТОЗВІТ). Цього дня було зібрано чимало пакетів з побутовим сміттям, яке, на жаль, несумлінні мешканці столиці та прилеглих міст залишають у зеленій зоні. Також багато було зібрано сухостійних та опалих дерев, які на місці комунальники дрібнили на тріски, які у подальшому використовуватимуться для мульчування, та на дрова, які також використовуються у повсякденній роботі.

Дякуємо усім, хто не лише цього дня взяв участь у прибирання району, а й тим хто завжди прибирає за собою та вболіває за чистоту та порядок Голосієва!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю