КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2018

Наталія Бондар провела апаратну нараду

Наталія Бондар провела апаратну нараду

Сьогодні, 16 квітня, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів та представників комунальних служб району.

Під час наради в.о. начальника відділу обліку та розподілу житлової площі Оксана Мартиненко доповіла про стан виконавської дисципліни з розгляду звернень громадян у відділі. Так, у період з 01.01.2018 по 12.04.2018 до відділу надійшло 106 звернень громадян (19 звернень надійшло через органи влади), з них: 91 звернення виконано, 15 – знаходяться на виконанні. Усі звернення розглянуто своєчасно та у встановлені терміни.

Відповідно до ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» начальником та спеціалістами відділу постійно здійснювались прийоми громадян з житлових питань (понеділок та четвер з 14.00 до 17.00, вівторок – з 10.00 до 13.00), під час яких надано понад 2000 консультацій громадянам.

Основні питання, які порушуються мешканцями Голосіївського району стосуються: зарахування на квартирний облік, зняття з квартирного обліку, внесення змін у справи квартирного обліку, поновлення на квартирний облік, соціального квартирного обліку, включення квартир до числа службових жилих приміщень, надання житла, виключення квартир з числа службових жилих приміщень, отримання довідки про перебування/ не перебування на квартирному обліку, видачі ордерів мешканцям гуртожитків Голосіївського району, програм здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов тощо.

Також Наталія Володимирівна порушила найбільш актуальні питання життєдіяльності району на сьогодні – підготовка переліку локацій, де відбуватиметься прибирання до Дня довкілля, рейтингове оцінювання діяльності райдержадміністрацій, без балансові території, демонтаж МАФів, ремонти доріг після зими та надала пропозиції до протоколу доручень.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.