Головна  →  Новини  →  23 березня 2018

В Голосіївській районній філії Київського міського центру зайнятості відбулася «Презентація роботодавця»

Державна служба зайнятості є посередником на ринку праці між роботодавцем, який має потребу в кадрах, та людьми, які шукають роботу.  Девіз служби зайнятості: безробітним – роботу, роботодавцям – кваліфікованих працівників! Саме тому все більше і більше роботодавців звертаються до служби зайнятості з метою укомплектування відкритих вакансій.

В Голосіївській  районній філії Київського міського центру зайнятості відбувся захід «Презентація роботодавця» на замовлення ТОВ «Сільвекс 925».

Начальник відділу передпродажної підготовки ТОВ «Сільвекс 925» Сабецька Анна Петрівна ознайомила учасників заходу з умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати, вимогами до працівників та перспективами кар’єрного росту.

У презентації взяли участь 10 безробітних, які зацікавилися пропозицією роботодавця. Всім бажаючим було запропоновано відвідати підприємство для ознайомлення та подальшого працевлаштування.

Наприкінці заходу пані Анна висловила подяку спеціалістам Голосіївської районної філії КМЦЗ за спільно проведений захід.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю