Головна  →  Новини  →  22 березня 2018

В райдержадміністрації провели навчання новоприйнятих керівників з питань охорони праці

20-22 березня в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації  було організовано та проведено  навчання з питань охорони праці новоприйнятих керівників структурних підрозділів адміністрації.

Навчання відбулося із залученням фахівців Управління виконавчої  дирекції Фонду  соціального страхування від  нещасних   випадків  на виробництві та  професійних   захворювань України  у м. Києві, Департаменту  міського благоустрою та  збереження  природного середовища Київської міської державної  адміністрації.

Мета навчання і перевірки знань з питань охорони праці :  надання знань, умінь, здатностей для здійснення ефективної професійної діяльності шляхом забезпечення оптимального управління охороною праці  в адміністрації, формування відповідальності за особисту та колективну безпеку й усвідомлення необхідності обов’язкового виконання в повному обсязі всіх заходів  безпеки праці на робочих місцях.

Завдання навчання і перевірки знань з питань охорони праці :  набуття знань, умінь і здатностей ефективно вирішувати завдання професійної діяльності з обов’язковим урахуванням вимог охорони праці та гарантуванням збереження життя, здоров’я та працездатності працівників у своїй професійної діяльності.

Комісією з перевірки знань з питань охорони праці  22 березня 2018 року проведено  заключне заняття та перевірку знань з питань охорони праці керівників структурних підрозділів адміністрації  з  надання першої допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки працівників у разі виникнення аварії.   

Результат навчання і перевірки знань з питань охорони праці:   сформованість та удосконалення рівня компетенцій до вирішення завдань професійної діяльності, пов’язаних із забезпеченням життя, здоров’я і працездатності підлеглих під час роботи та наявність  основних загальнокультурних та професійних компетенцій з охорони праці.

По результатам перевірки знань з питань охорони праці був складений  та підписаний членами комісії протокол засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці  і нормативно-правових актів з охорони праці, гігієни праці, надання домедичної допомоги потерпілим, електробезпеки, правил пожежної безпеки та безпеки праці.

За інформацією  головного спеціаліста з питань охорони праці Голосіївської РДА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю