Головна  →  Новини  →  19 березня 2018

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Сьогодні, 19 березня, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних служб району.

Про підготовку до проведення заходів по приведенню території району до належного санітарного стану після зимового періоду та проведення заходів за програмою «Чисте місто»доповів начальник відділу контролю за благоустроєм Едуард Шимко. Так на сьоднішній день відділом контролю за благоустроєм розроблено План заходів по приведенню балансових територій до належного санітарного стану в березні - травні 2018 року та затверджено заступником голови Голосіївської райдержадміністрації Єріною О. А.

Відповідно до затвердженого Плану заходів основну увагу буде приділено прибиранню територій, санітарній обрізці  та обкопуванню стовбурів  дерев, відновленню  газонів, висадженню  дерев та кущів, зафарбовуванню графіті на  фасадах будинків, ремонту лав для відпочинку, ремонту та фарбуванню огорож, а також елементів дитячих і спортивних майданчиків, очистці зливоприймачів та оглядових колодязів, миттю та ремонту колесовідбійної стрічки,  прибиранню навалів сміття в місцях загального користування та на територіях малоповерхових забудов. Також доповідачем було запропоновано  організувати роботу по проведенню  загальнорайонних суботників, у тому числі 21 квітня до Дня навколишнього середовища (День довкілля).

Начальник управління будівництва та архітектури Владислав Давидов  доповів присутнім  про стан виконавської дисципліни з розгляду звернень громадян управлінням.

Також під час засідання Наталія Володимирівна порушила питання щодо покращення якості наданих заявникам відповідей, що надходять від КБУ «Контактний центр міста Києва»,  посилення роботи управлінь, відділів  райдержадміністрації (з правом юридичної особи) щодо наповнення Єдиного держаного веб-порталу відкритих даних тощо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю