Головна  →  Новини  →  19 березня 2018

В Будинку культури "Конча-Заспа" відзначили День українського добровольця

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності,  сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань 16 березня в Будинку культури «Конча-Заспа» відбувся концерт до Дня українського добровольця «Ми славимо мужність і подвиг ваш», за участю музичного гурту «Кораблі».

 Хочеться нагадати, що феномен добровольства здавна притаманний українцям. От і мешканці мікрорайону Конча-Заспа, молоді хлопці теж пішли добровольцями на Схід України захищати кордони нашої держави. Бондаренко Олексій,  Яременко СвятославОстапчук Максим були запрошені на свято та приймали вітання від адміністрації Будинку культури «Конча-Заспа», учасників музичного гурту «Кораблі». Хлопців вітали квітами, теплими щирими словами, аплодисментами, солодощами та подарунками.

Учасники музичного гурту виконували авторські пісні соліста гурту Олександра Іщука на слова Рівненського письменника Віктора Микитовича Мироненко про війну, про рідний край та любов.   

Глядачі дякували учасникам гурту гучними аплодисментами за щирі, душевні та проникливі пісні та мелодії.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю