КМДА Київська міська державна адміністрація


12 березня 2018

Запрошуємо долучитись до акції "Година Землі"

24 березня о 20:30 розпочнеться природоохоронна акція — Година Землі. Прихильники акції пропонують долучитися і вимкнути світло на 1 годину. Так активісти звернуть увагу на необхідність збереження ресурсів на планеті.

Всесвітній фонд природи (WWF) знову запрошує українців приєднатися до відзначення Години Землі! Ця кампанія щороку об’єднує всіх, кому небайдуже майбутнє Планети. 

Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло на 1 годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

Уперше акцію було проведено у Сіднеї (Австралія) у 2007 році. З того часу до акції долучилися активісти з понад 170 країн. Організатори звертають увагу, що вимкнення світла на Годину Землі надихає та є символом прироохоронного руху в усьому світі. Вимикаючи світло на годину, учасники вимикають світло щоразу як виходять із кімнати. А саме з таких невеликих щоденних дій складається вирішення глобальних екологічних проблем.

Справжня запорука успіху Години Землі — прихильність людей до планети. Саме вона сприяє створенню довгострокового екологічного та соціального впливу. З кожним роком глобальний рух стає все потужнішим.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.