Головна  →  Новини  →  26 лютого 2018

В райдержадміністрації відбулися спортивні змагання з шашок

23 лютого у Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації (просп. Голосіївський, 42) відбулись спортивні змагання з шашок в рамках Спартакіади серед збірних команд працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств.

Участь у змаганнях прийняли три збірні команди, серед яких: збірні команди Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації № 1,  Голосіївського РУ ГУ ДСНС України в місті Києві та Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації № 2.

Таким чином, спортивні змагання зібрали кращих інтелектуалів району, які продемонстрували широкому загалу глядачів та учасників свої спортивні надбання.

Так, спортивна подія проходила у трьох категоріях: “Чоловіки”, “Жінки”, “Команда”, переможцями в яких стали кращі з кращих.

Проте, найсильніші спортивні баталії розгорілися саме в командній першості, де кожна збірна команда намагалася здобути тріумф, проте перемогу здобули:

   “Команда”

І – Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації № 1;

ІІ місце – Голосіївське ГУ ДСНС України в м. Києві;

ІІІ місце – Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації № 2.

Переможці були відзначені медалями та грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

За інформацією відділу у справах сім'ї, молоді та спорту РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю