Головна  →  Новини  →  22 лютого 2018

Відбулось засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень

Сьогодні, 22 січня, під головуванням керівника району Наталії Бондар в приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень.

У засіданні комісії взяли участь начальник фінансового управління Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації О. Кожевникова, головний державний ревізор-інспектор відділу погашення боргу юридичних осіб управління погашення боргу ГУ ДФС у м. Києві С. Дєрягіна, начальник відділу платежів до Пенсійної системи Правобережного об’єднаного управління Пенсійного Фонду України м. Києва В. Кірієнко, начальник відділу землеустрою Голосіївського району управління землеустрою Департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) Р. Челомбітько, начальник відділу державної землевпорядної експертизи Головного управління Держгеокадастру у м. Києві Д. Тугай, головний державний виконавець Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві Т. Задорожня та інші.

На засідання були запрошені керівники підприємств, які мають заборгованість по платежах до бюджету міста Києва на території Голосіївського району на загальну суму боргу 13356,7 тис. грн (в тому числі по платі за землю – на суму 7174,5 тис. грн) та зі сплати внесків до Пенсійного фонду України на загальну суму боргу 4179,6 тис. грн.

В ході наради відбулось обговорення інформації про стан заборгованості по платежах до бюджету та Пенсійного фонду, надані відповідні доручення та напрацьовані заходи по зменшенню заборгованості.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю