Головна  →  Новини  →  20 лютого 2018

В Голосіївській райдержадміністрації обговорили з громадськістю проект ДПТ в межах вул. Кіровоградської, просп. Лобановського та вул. Проектної

19 лютого у великій залі Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось обговорення проекту детального плану території в межах вул. Кіровоградської, просп. Лобановського та вул. Проектної.

До участі у обговоренні долучились мешканці вулиць, які знаходяться у межах ДПТ та сусідніх вулиць, представники органів самоорганізації населення, які розташовані на зазначеній території, представники розробника ДПТ – ТОВ «Проектні системи ЛТД», головний архітектор Голосіївського району Олексій Титаренко, голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар, представники структурних підрозділів РДА, які працюють у сфері будівництва, архітектури та землевпорядкування, представники Громадської ради при Голосіївській райдержадміністрації тощо.

Під час обговорення представник ТОВ «Проектні системи ЛТД» розповів про нюанси розробленого Плану, а мешканці мали змогу поставити свої питання та висловити зауваження до ДПТ.

 

Нагадаємо, що збір аргументованих пропозицій та зауважень триватиме до 22 лютого 2018 року.

Ознайомитись з матеріалами проекту Детального плану території в межах вул. Кіровоградської, просп. Лобановського та Проектної вулиці у Голосіївському районі м. Києва  можна за посиланням: /news/8417.html або переглянути експозицію у приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою просп. Голосіївський, 42.

Свої пропозиції та зауваження до Проекту можна записати у журналі "Реєстрація пропозицій та зауважень громадян до Проекту" (просп. Голосіївський, 42, кімн.409) або надіслати у письмовому вигляді до Департаменту містобудування та архітектури за адресою: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 32.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю