Головна  →  Новини  →  19 лютого 2018

Відбулось чергове засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації під керівництвом Наталії Бондар

Сьогодні, 19 лютого, під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації за участю керівників територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

Про стан проходження опалювального сезону 2017/2018 років доповіла начальник управління житлово-комунального господарства райдержадміністрації Лариса Мостова. Так, протягом поточного опалювального сезону у Голосіївському районі до централізованого опалення підключено 1277 житлових будинків, які відповідно до затвердженого графіка поетапно підключались протягом 10 днів. Пуск опалення в житлові будинки району показав, що основною із проблемних питань під час пуску опалення – є пошкодження на зовнішніх теплових мережах. Переважна більшість теплових мереж відпрацювали термін експлуатації та потребують заміни (переглянути розширену доповідь).

На завершення Наталія Володимирівна обговорила з присутніми основні питання життєдіяльності району та надала  протокольні доручення керівникам структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю