КМДА Київська міська державна адміністрація


16 лютого 2018

Запрошуємо взяти участь у конкурсі-фестивалі «Victoria»

Оргкомітет конкурсу «Victoria» організовує  V-ий Міжнародний вокально-хоровий конкурс з 10 по 14 травня 2018 року у місті Києві.

Конкурс-фестиваль  «Victoria» спрямований на підтримку та розвиток вокально - хорового мистецтва в Україні, виявлення талановитих виконавців, колективів, викладачів серед учасників, пропаганду української вокально-хорової школи серед учасників різних країн, встановлення нових дружніх контактів між учасниками з різних країн, обмін досвідом роботи для викладачів, керівників, виконавських колективів, розширення репертуарного кругозору.

До участі у конкурсі-фестивалі запрошуються всі бажаючі хорові колективи світу, включаючи церковні та навчальні колективи при профільних музичних навчальних закладах та вокалісти, незалежно від регіону чи країни.

В Програмі заплановано не тільки виступи, а й екскурсії до Києво-Печерської Лаври, Марийського парку, Михайлівського собору, Національного заповідника «Софія київська», Золотих воріт, музею Києва. Також під час заходу буде організовано міжнародний діалог, майстер-класи з диригентами та сольними виконавцями.

Детальніше http://victoriafest.com/ru/glavnaya/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.