Головна  →  Новини  →  13 лютого 2018

В Голосіївському районі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

В Голосіївському районі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Напередодні пам’ятної дати, 13 лютого, в Голосіївській районній державній адміністрації відбулась урочиста зустріч з учасниками бойових дій, воїнами – інтернаціоналістами, які пройшли воєнними дорогами Афганістану та приймали участь в бойових діях на території інших держав.

Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Володимирівна Бондар подякувала всім, хто мужньо та героїчно виконував свій громадянський обов’язок під час бойових дій в інших державах, побажала міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

До вітань приєдналися голова правління громадської організації «Спілка ветеранів Афганістану Голосіївського району м. Києва» Євгеній Геннадійович Єпіфанов та заступник голови правління Ларіонов Олексій Євгенійович.

 

Під час урочистостей присутні вшанували світлу пам’ять воїнів-афганців, воїнів-інтернаціоналістів, а також героїв, які полягли на Майдані Незалежності та у жорстоких боях в зоні АТО хвилиною мовчання.

За високий професіоналізм, бездоганне виконання службових обов’язків, активну громадську позицію та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Наталія Володимирівна вручила Почесні грамоти Бірдусу Анатолію Олександровичу, Гейку Павлу Григоровичу, Котику Василю Володимировичу, Ларіонову Олексію Євгенійовичу, Чередніченку Валерію Євгенійовичу.

 

 

Концертною програмою привітав присутніх зведений військовий оркестр Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та Київського військового ліцею імені Івана Богуна під керівництвом майора Зінченка Максима Вікторовича та майора Бондаря Андрія Анатолійовича.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю