КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2018

19 лютого о 17.00 відбудеться обговорення проекту ДПТ в межах вул. Кіровоградської, просп. Лобановського та вул. Проектної

Триває громадське обговорення проекту ДПТ в межах вул. Кіровоградської, просп. Лобановського та вулиці Проектної

      Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (Замовник) та ТОВ "Проектні системи ЛТД" (Розробник) з 22.01.2018 повідомляють про початок процедури громадських слухань проекту детального плану території в межах вулиці Кіровоградської, просп. Лобановського, та Проектної вулиці у Голосіївському районі м. Києва відповідно до порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555.

      Детальний план території (ДПТ) в межах вул. Кіровоградської, просп. Лобановського та Проектної вулиці у Голосіївському районі м. Києва виконується відповідно до Рішення Київської міської ради від 13.11.2013 № 518/10006 «Про затвердження міської програми створення (оновлення) містобудівної документації у м. Києві».

       Громадське обговорення Проекту ДПТ відбудеться 19 лютого о 17.00 у приміщенні Голосіївської РДА (велика зала).

       Ознайомитись з матеріалами Проетку можна за посиланням: /news/8417.html або переглянути експозицію у приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою просп. Голосіївський, 42. Журнал реєстрації пропозицій та зауважень до  Проекту знаходиться у кабінеті 409 ( Управління будівництва та архітектури РДА).

       Матеріали проекту детального плану території також розміщені на сайтах www.kga.gov.ua. Ознайомлення з томами проекту Детального плану території в межах вул. Кіровоградської, просп. Лобановського та Проектної вулиці у Голосіївському районі м. Києва відбувається в Голосіївській райдержадміністрації та Департаменті містобудування та архітектури за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 32, 3 поверх, каб. 307 щовівторка з 14.00 до 17.00 та щоп’ятниці з 10.00 до 13.00.

         Відповідно до частини шостої статті 21. Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. 
        Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил та надаватися у місячний строк з моменту публікації повідомлення про початок громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.
       Пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати:
- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
- юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею; 
- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
- народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.
       Пропозиції громадськості підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.
      Пропозиції подавати у письмовому вигляді до Департаменту містобудування та архітектури за адресою: 01001, м, Київ. вул. Хрещатик, 32 в строк – 1 місяць з моменту публікації оголошення у засобах масової інформації.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.