Головна  →  Новини  →  5 лютого 2018

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Сьогодні, 05 лютого, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів та комунальних служб району.

Про стан виконавської дисципліни з розгляду звернень громадян в КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м.Києва» доповіла керівник підприємства Наталія Латанюк.

Так, протягом минулого року комунальним підприємством було опрацьовано 2565 звернень громадян, із них 1855 отримано через Голосіївську районну в місті Києві державну адміністрацію та 710 надійшло безпосередньо від громадян. Також протягом звітного періоду опрацьовано 139 запитів на інформацію, підготовлено 2556 відповідей.

Найбільше у цей період громадян турбували питання: плата за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, капітальний та поточний ремонт житлового фонду тощо.

КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району» і надалі продовжуватиметься робота по забезпеченню всебічного розгляду звернень громадян, посиленню персональної відповідальності керівників житлово-експлуатаційних дільниць за вирішенням питань, що порушуються у зверненнях громадян, особливо найменш соціально захищених категорій, об’єктивної, неупередженої і вчасної перевірки фактів, викладених у зверненнях, фактичного поновлення порушених прав та інтересів громадян.

Також під час наради голова району порушила важливі питання життєдіяльності району, а саме: опрацювання звернень, що надходять від громадян за «гарячою телефонною лінією» 1551, питання сфери благоустрою, житлово-комунального господарства, виконання видаткової частини бюджету, рейтингове оцінювання тощо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю