Головна  →  Новини  →  18 січня 2018

24 січня в столиці пройде відбір на Київський міський конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України»

24 січня у Колонній залі КМДА пройде відбір на Київський міський конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України». Захід відбудеться у рамках міжнародного фестивалю «SunremoJunior». Абсолютний переможець «SunremoJunior-Україна» матиме можливість представити свою країну у світовому фіналі конкурсу в Сан-Ремо.

Як зазначають організатори, громадська організація «Яскраві діти України», основна мета заходу – популяризувати українську пісню на міжнародній арені, а також розвивати у дітей любов і повагу до мистецтва.

Участь у відборі на міський конкурс можуть брати як дитячі художні колективи, так і солісти-вокалісти. Вік конкурсантів – від 6 до 15 років. Учасники повинні представити 2 вокальні твори – українську народну або сучасну пісню, а також світовий хіт. Вокал – академічний, народний, естрадний, джазовий. Участь у відборі безкоштовна.

Виступ конкурсанта оцінюється за такими критеріями: чистота інтонації, краса тембру і сила голосу; артистизм і виразність; тематика і підбір репертуару; зовнішній вигляд; постановка номеру.

Гала-концерт міського конкурсу пройде 18 лютого.

«Перемога у міському конкурсі дитячої творчості «Яскраві діти України» – це крок до участі в національному заході «SunremoJunior-Україна». А звідти недалеко і до міжнародного фестивалю в Сан-Ремо. Знаю, як це важливо для маленьких киян. Тому ми як міська влада посприяємо, щоб захід відбувся на найвищому професійному рівні. Щоб і учасникам, і журі, і гостям було комфортно. Додам, що такі заходи дуже важливі і для суспільства, і для країни загалом. Вони дозволяють не лише популяризувати українську музику, але й, по суті, являються складовою національно-патріотичного виховання», – зазначив заступник міського голови-секретар Київської міської ради Володимир Прокопів.

Додаткова інформація та детальні умови участі в конкурсі за посиланням: https://goo.gl/9mWST4.

За інформацією https://kyivcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю