Головна  →  Новини  →  28 грудня 2017

Новорічне дитяче свято в Будинку культури «Конча-Заспа»

Новорічні свята у Будинку культури «Конча-Заспа» завжди особливі, наповнені теплою атмосферою спільної радості, веселощів, душевного тепла, яскравих емоцій, нових надій і сподівань.

27 грудня 2017 у Будинку культури відбулась велика новорічна концертна програма «Ми вам друзі заспіваєм про веселе свято, про ялинку нашу!» (Фотозвіт). У заході брали участь діти віком від 3 до 16 років, а саме: учасники ансамблю спортивного танцю «Натхнення», вокального гуртка «Веселка», гуртка «Художнє слово», танцювального колективу «Еллада», талановита молодь мікрорайону.

Талановиті діти вітали батьків з новорічними і різдвяними святами веселими піснями, запальними різножанровими танцями, гуморесками, частівками та новорічними віншуваннями. Упродовж концертної програми лунали бурхливі оплески. Усі учасники концерту отримали солодкі новорічні подарунки.

У фойє на всіх чекала виставка творчих робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Новорічна композиція» гуртківців «Чарівні ручки» та «Барвінок»: новорічні прикраси, різдвяні ангели, ляльки-мотанки, витинанки  та новорічні картини.

                                                        За інформацією управління культури,

                                                                       туризму та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю