Головна  →  Новини  →  26 грудня 2017

Завершилися районні олімпіади

23 грудня в ліцеї "Голосіївський" № 241 відбулась остання в цьому навчальному році районна олімпіада з веб-дизайну, у якій взяли участь 38 учнів 7-11-х класів закладів загальної середньої освіти району. Управління освіти висловлює вдячнісь колегам, які організовували і проводили олімпіаду, а також супроводжували дітей та працювали у складі журі. З матеріалами олімпіади можна ознайомитися в розділі "Олімпіади", підрозділ "ІІ (районний) етап..." на сайті Управління http://golosiivruo.gov.ua/index.php

Наразі  районний оргкомітет з проведення учнівських  олімпіад спільно з журі проводить роботу щодо складання звітів та підготовки заявок на участь учнів Голосіївського району в ІІІ (міському) етапі олімпіад. Повідомляємо, що участь у міських олімпіадах можуть брати учні, які стали переможцями ( І, ІІ, ІІІ місця) районних олімпіад, однак попереджаємо, що міський оргкомітет з проведення олімпіад  залишив за собою право визначати квоту представництва від району  з різних предметів. Остаточне рішення про участь учнів від Голосіївського району приймає районний оргкомітет на підставі протоколів журі з урахуванням методичних рекомендацій міського оргкомітету.

Найближчим часом ми оприлюднимо заявки зі списками учасників міських олімпіад, всі підсумкові накази про проведення районного етапу та списки переможців розміщені в розділі "Офіційні документи", підрозділ "Накази".

З питаннями щодо участі у міських олімпіадах можна звернутися до методистів районного науково-методичного центру за телефонами: 258-67-58, 258-04-43, 258-66-27, 258-03-08. Можна також звернутися у розділі  нашого сайту "Запитайте" або написати у публікаціях на сторінці управління освіти  або районного науково-методичного центру у Фейсбуці.  

З повагою, районний оргкомітет з проведення учнівських олімпіад.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю