Головна  →  Новини  →  21 грудня 2017

Відбулось засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень

21 грудня 2017 року під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень.

У засіданні комісії взяли участь начальник фінансового управління Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації О. Кожевникова, головний державний ревізор-інспектор відділу погашення боргу юридичних осіб управління погашення боргу ГУ ДФС у м. Києві С. Дєрягіна, заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи Правобережного об’єднаного управління Пенсійного Фонду України м. Києва О. Савицька, головний спеціаліст відділу землеустрою Голосіївського району управління землеустрою Департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) В. Штанько, начальник відділу державної землевпорядної експертизи Головного управління Держгеокадастру у м. Києві Д. Тугай та інші.

На засідання були запрошені керівники підприємств, які мають заборгованість по платежах до бюджету міста Києва на території Голосіївського району на загальну суму боргу 2279,5 тис. грн та зі сплати внесків до Пенсійного фонду України на загальну суму боргу 14879,7 тис. грн.

В ході наради відбулось обговорення інформації про стан заборгованості по платежах до бюджету та Пенсійного фонду, надані відповідні доручення та напрацьовані заходи по зменшенню заборгованості.

За інформацією  фінансового  управління Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю