Головна  →  Новини  →  20 грудня 2017

Маленькі дітлахи відвідали традиційне свято «Святий Миколай мандрує Україною»

19 грудня маленькі дітлахи, які є клієнтами Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у день Святого Миколая в приміщенні Київської православної богословської академії, що у Михайлівському Золотоверхому монастирі, відвідали традиційне свято «Святий Миколай мандрує Україною». Захід відбувся за підтримки Міністерства культури України, Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря та благодійної організації «Елеос-Україна».

 

Веселими піснями та колядками радували присутніх дитячий гурт «Орелі», театр пісні «Ладоньки», Анжеліка Рудницька та Ілларія.

Всі запрошені гості співали разом з малечею, водили хороводи, загадували бажання і ділилися враженнями про добрі справи, які робили впродовж року.  Анжеліка Рудницька та Ілларія представили різдвяну пісню «Дай нам, Боже, щастя всім!», а діти із задоволенням підспівували  та танцювали разом зі Святим Миколаєм.

 Під час свята всі малюки отримали не тільки яскраві емоції та враження, а ще і й солодкі подарунки та дитячі українські книжки.

  

 

За інформацією  Голосіївського районного центру

                                                         соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю