Головна  →  Новини  →  19 грудня 2017

Голосіїв запрошує на засвічення Новорічних ялинок!

19 грудняна Либідській площі, біля ТРЦ  «Ocean Plaza» (вул. Антоновича, 176), відбудеться широкомасштабне театралізовано-концертне дійство засвічення головної ялинки Голосіївського району «Новорічна зірка сяє – в Голосієво збирає».

На майдані встановлено новорічну ялинку в класичному різдвяному художньо-ілюмінаційному оформленні та великий сценічний комплекс з трьома свілодіодними екранами,  театральним освітленням та професійним звукопідсиленням.

Програма свята, святкові вітання та усі події, що будуть відбуватися в цей день на сцені, будуть також демонструватись на екранах фасаду будівлі ТРЦ  «Ocean Plaza».

Перед початком програми, буде організовано святкову ігротеку «Голосіївська зима – веселішої нема» за участю казкових героїв та ростових ляльок, на екранах сцени будуть демонструватись мультфільми.

О 16.00 «Парадом Помічників Святого Миколая» розпочнеться дитяча театралізована програма. У програмі братиме участь народний дитячий ансамбль пісні і танцю «Світанок» з вокально-хореографічною композицією «З Новим роком, Україно!». Київський театр української традиції „Дзеркало” подарує дітям цікаву, пізнавальну та змістовну казку – прем’єру вистави Володимира Петранюка «Різдвяна мандрівка на Чумацький шлях».

Головна подія свята – засвічення ялинки відбудеться о 17:00.

Безпосередньо перед засвіченням ялинки планується  вітальне звернення до громади  голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Бондар  Наталії Володимирівни.

Після засвічення ялинки розпочнеться велика концертно-мистецька програма, за участю Київського муніципального ансамблю солістів «Благовіст», театру пісні «Славія», ансамблю «SoloMia» та молодих  естрадних виконавців столиці.

На дітей та  учасників свята чекають новорічні призи та солодкі подарунки.

Співорганізатором свята виступив ТРЦ  «Ocean Plaza».

 Ще одне велике святкове дійство планується у Голосіївському парку культури і відпочинку ім.М.Т.Рильського.

Тут буде встановлено та оформлено сучасними світлодіодними гірляндами і декоративними hand-made іграшками з екологічних матеріалів Новорічну ялинку. 

У  центральні частині Голосіївського парку протягом грудня 2017 – січня 2018 буде реалізовано проект «Новий рік у Голосієво» з тематичним ілюмінаційним оформленням парку та фонтану, святковою торгівлею, розвагами та зимовими активностями, а також циклом святкових програм у вихідні дні 25, 31 грудня 2017 року та 7 і 13 січня 2018 року.  Співорганізаторами проекту виступили  КП УЗН Голосіївського району, КО «Київзеленбуд»,  ВМГО «Соціальний вектор».

Проект підтримала Голосіївська РДА.

Відкриття проекту відбудеться  23 грудня 2017 року святковою програмою, яка розпочнеться о 14:00.  На 16:00 планується урочисте засвічення Новорічної ялинки в Голосіївському парку. Мистецьку програму свята побудовано на основі кращих концертних номерів Київського академічного театру фольклору «Берегиня».

Разом з тим, в Голосіївському районі буде встановлено ще, як найменше, 10 ялинок – у мікрорайонах «Теремки 2», «Чапаївка», по проспекту Науки, у сквері по вул.Федорова, на території Національного комплексу «Експоцентр України», біля великих торговельно-розважальних комплексів.

Новорічні ялинки на території району будуть дарувати святковий настрій мешканцям територіальної громади до 19 січня 2018 року.

 За інформацією управління культури,

туризму та охорони культурної спадщини

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю