Головна  →  Новини  →  15 грудня 2017

Виїзна нарада з питання будівництва надземного пішохідного переходу через вул. Академіка Заболотного

14 грудня під керівництвом голови Голосіївської райдержадміністрації Наталії Бондар відбулася виїзна нарада з питання будівництва надземного пішохідного переходу через вул. Академіка Заболотного.

Участь у нараді взяли представники структурних підрозділів РДА, КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Голосіївського району м. Києва», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них "Магістраль», КК «Київавтодор», ОСНу «Пирогів».

За результатами наради було вирішено:

- звернутися до фабрики Іmperial Tobacco з пропозицією провести роботи по  влаштуванню тротуару вздовж огорожі  зі сторони вул. Академіка Заболотного.

- направити до Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) лист з проханням розглянути можливість будівництва другорядної дороги від вул.Фестивальної до вул.Пирогівський шлях.

- направити до КП «Київдорсервіс» лист з проханням надати роз’яснення  щодо наявності проектних рішень організації дорожнього руху на відрізку дороги від вул. Квітуча до вул. Пирогівський шлях (встановлення  світлофорного об’єкту).

- з метою вирішення питання безпечного переходу через проїжджу частину мешканцями с. Пирогів, направити до Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) пропозиції щодо необхідності розробки проектної документації на  будівництво надземного пішохідного переходу через вул.Заболотного Академіка (Велика окружна дорога), на відрізку дорогу між вулицями  Квітуча та Пирогівський шлях.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю