КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2017

Клієнти Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стали учасниками ініціативи «Щаслива дитина — щаслива країна»

Клієнти Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сприяння багатодітної мами-підприємця Лілії Олійник стали учасниками ініціативи «Щаслива дитина — щаслива країна» в Центрі розвитку та дозвілля «Я живу».

Організатори заходу влаштували для дорослих у затишній еко-кав’ярні освітню зустріч iз професійними сімейними психологами, а для діток — розвиваючі ігри та солодкий стіл з еко-продуктів.

 

Учасниця зустрічі, психолог Яна Верлос, розповіла батькам про психологічні особливості впливу стресу на загальний розвиток дитини та навички управління емоціями.

Організатор заходу Лілія Олійник — благодійниця та мати чотирьох дітей – обговорила з дітьми які важливі кроки треба робити вже сьогодні, щоб досягти своїх мрій у майбутньому.

Працівники центру «Я живу» провели цікаву ігрову програму в якій діти залюбки приймали активну участь.

 Голосіївський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює велику вдячність організаторам заходу за проведену зустріч та надання можливості клієнтам Центру долучитись до обговорення проблем виховання дітей в сім’ї.

 

 

         За інформацією  Голосіївського районного центру

                                                             соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

                                                                  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.