Головна  →  Новини  →  6 грудня 2017

Керівництво Голосіївської районної філії міського центру зайнятості відвідали учнів школи-інтернату №11

Ніщо в житті не дається без зусиль, особливо щастя. А воно у кожного своє. Для когось це — багатство, для – других краса, для інших – успішна кар’єра. Та, мабуть, найбільше щастя це ДІТИ!

Гарною традицією для Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості стало відвідування спеціальної школи інтернату № 11 до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

5 грудня директор Голосіївської районної філії КМЦЗ Шульга Дмитро Миколайович та заступник директора Ковальчук Олена Василівна завітали до учнів, які є учасниками та багаторазовими переможцями різноманітних конкурсів, змагань,  виставок творчих робіт, соціокультурних заходів.

Директор школи-інтернату Кулеша Ірина Андріївна разом з дружнім, професійним та досвідченим колективом в щоденних справах опікуються своїми учнями та намагаються втілити в життя їхні мрії, прагнуть запалити той вогник, що є у кожній дитині, виявити їх таланти.

Під час теплого прийому діти були радісні, добрі, щирі, веселі. Тож будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійснюватимуться, таланти розквітатимуть, а дорослі, які взялися за таку благородну справу, будуть їм у цьому допомагати. І на українському мистецькому олімпі кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!!!

За інформацією Голосіївської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю