Головна  →  Оголошення  →  29 листопада 2017

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з 11 по 15 грудня проводитиме заходи та надаватиме професійну безоплатну первинну правову допомогу

В рамках Всеукраїнського тижня права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини Інститутом політико-правових та релігійних досліджень з 11 по 15 грудня 2017 року заплановано проведення правоосвітніх заходів та надання професійної безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини.

Місія «Тижня права» – утвердження поваги до права та довіри до правників як правової традиції в українському суспільстві.

З 11 по 15 грудня 2017 року здійснюватиметься надання професійної безоплатної правової допомоги.

Надання професійної безоплатної правової допомоги здійснюватиметься:

у місті Києві та Київській області – консультантами юридичної клініки «Соціальна справедливість» Київського національного економічного Університету ім. Вадима Гетьмана спільно з експертами Інституту політико-правових та релігійних досліджень. Запис на консультацію за тел. 066-506-01-52 (Гужва Анна Сергіївна) або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected], вказавши у темі «Тиждень права». Консультації надаватимуться на адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 81, каб. 108.

у Донецькій області – Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення спільно з представниками Інституту політико-правових та релігійних досліджень.
Запис на консультацію у м. Маріуполі та м. Курахово за тел. 095-503-10-91 (Сошников Антон Олександрович, Сошникова Юлія Олександрівна) або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected], вказавши у темі «Тиждень права».

13 грудня 2017 року відбудеться Всеукраїнський правничий диспут «Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини в Україні». До участі у правничому диспуті запрошуються курсанти, студенти, слухачі, аспіранти (ад’юнкти), вчені, практики, а також науково-педагогічний склад вищих навчальних закладів та наукових установ.

Організатор  заходу:

Президент Інституту політико-правових та релігійних досліджень, Керівник Секретаріату Координаційної Ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України 

Герасименко Олександр Олександрович

е-mail: [email protected]

Детальніше за посиланням https://www.facebook.com/institute2015/

Партнери заходу: Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України; ДЮІ МВС України; «K-project center»; Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, юридична клініка «Соціальна справедливість» Київського національного економічного Університету ім. Вадима Гетьмана.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю