Головна  →  Новини  →  27 листопада 2017

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Сьогодні під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської РДА, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

Про хід виконання Плану заходів з реалізації «Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік» та забезпечення життєдіяльності Голосіївського району  за 9 місяців 2017 р. доповіла начальник відділу економіки райдержадміністрації Вікторія Німчук. Інформацію про основні показники можна дізнатися зі звіту.

Начальник відділу контролю за благоустроєм райдержадміністрації Едуард Шимко поінформував присутніх про підсумки проведення осінньої акції з благоустрою та санітарної очистки території Голосіївського району (переглянути доповідь).

Під час розгляду питань, які стосуються поточного забезпечення життєдіяльності району Наталія Володимирівна наголосила на необхідності оперативного наповненя Реєстру Територіальних громад, прискорення передачі карток від ОСББ та ЖБК району тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю