Головна  →  Новини  →  21 листопада 2017

«21 листопада символізує право кожного громадянина на свободу та гідність», - Наталія Бондар

Сьогодні, 21 листопада, вся Україна відзначає День Гідності та Свободи на честь двох видатних подій в історії нашої країни: Помаранчевої революції (2004 року) і Революції Гідності (2013 року). В цей день ми вшановуємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Сотня активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя за своїх рідних та за кожного з нас. Вони стояли до кінця, не злякавшись погроз і пострілів.

Завдяки цим подіям ми відродилися, як сучасна європейська нація, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність.

Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність своєї Батьківщини.

Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах у різних куточках нашої країни. За цю боротьбу заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі, серед яких є і голосіївці. Це люди, подвиг яких ми будемо пам’ятати вічно, їхня мужність переказуватиметься з покоління в покоління.

Низький уклін тим бійцям, які під час проведення антитерористичної операції демонструють усьому світу свою здатність захистити державу, зберегти життя мирних громадян, допомогти мешканцям, які потерпають від свавілля терористів. Щира подяка і громадянам, які долучаються до волонтерської діяльності.

 

Вічна Слава та Пам'ять Героям!

 

З повагою 

Наталія Бондар

голова Голосіївської райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю