Головна  →  Новини  →  20 листопада 2017

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Сьогодні, 20 листопада, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів та комунальних служб району.

Про стан виконавської дисципліни з розгляду звернень громадян у відділі контролю за благоустроєм доповів начальник відділу Едуард Шимко (розширена доповідь). Всього протягом поточного року станом на 17.11.2017 відділом було розглянуто і опрацьовано майже 5162 од. вхідної кореспонденції,  а саме:

  • 3199 од. службової кореспонденції через систему документообіг Аскод, з них:

2647 од. від підприємств, установ і організацій;

105 од. - нормативно-розпорядчих документів

44 од. – запитів на публічну інформацію;

403 од. звернень громадян, з них 171 розглянуто за дорученням КМДА

  • 1963 од. звернень громадян, які надійшли на розгляд через КБУ «Контактний центр міста Києва» у сфері благоустрою та житлово-комунального господарства.

Також під час наради голова району порушила важливі питання життєдіяльності району, а саме: наповнення Реєстру Територіальних громад, використання бюджетних коштів, опрацювання звернень, що надходять від громадян за «гарячою телефонною лінією» 1551, питання сфери благоустрою, житлово-комунального господарства, надання адміністративних послуг тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю